Ceremoniemeester

Al een tijd mogen we veel mooie bruiloften maken op heel veel toffe locaties. We regelen dan alles tot in de puntjes! Organisatie is ook een van onze talenten van onze hoofdstylist Chantal. Regelmatig wordt bij Brisked gevraagd of we ook ceremoniemeester werk doen. Dat bracht ons op een idee! Je kunt er nu dan ook voor kiezen om Chantal in te huren als ceremoniemeester op jullie bruiloft. Ze is afgestudeerd aan de Weddingplanner-opleiding en heeft al een flink aantal mooie bruiloften op haar naam staan.

Styling en Ceremoniemeester combinatiepakket

Zo kun je jullie dag nog relaxter laten verlopen, met minder leveranciers. Je maakt een afspraak met Thera en Chantal en we maken dan een compleet plan voor jullie styling en de orde van de dag. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan en hebben jullie een fijn totaalplaatje zonder te veel contactpersonen. En nog een voordeel! Als je ons in deze combinatie boekt, kun je gebruik maken van onze combinatiekorting. We ontmoeten elkaar in onze showroom en nemen al jullie wensen en de dagplanning door. Vervolgens maken we een moodboard met bijbehorende offerte. Na jullie akkoord maken we een afspraak op de locatie en maken we alles concreet en compleet. Daarna nemen we nog vlak voor jullie dag een aantal keer contact op om alles helemaal goed af te stemmen. Tussendoor kunnen jullie ons natuurlijk altijd mailen of bellen met jullie vragen!

Ceremoniemeester

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om alleen het ceremoniemeester pakket bij ons af te nemen. Dan zullen alle afspraken alleen met Chantal worden ingepland.

Weddingplanner

Liever helemaal ontzorgd worden? Huur Chantal dan in als weddingplanner. Meer informatie vind je hierover op haar site: Lovely Events. Interesse? We maken graag een afspraak of mailen je wat informatie! Je kunt ons bereiken op chantal@brisked.nl of bel naar 0610518631.