Openingstijden en bereikbaarheid

 

Op bezoek

Wil je op bezoek komen, maak dan even een afspraak! We zijn veel onderweg, dus er is niet altijd iemand aanwezig in de loods. Ook als je jouw verhuur items komt ophalen of terugbrengen doen we dat op afspraak, om verwarring te voorkomen. Ons adres: Provincialeweg Oost 13a in Haastrecht. 

Mailen

Mailen is altijd een handige manier om ons te bereiken! We werken onze mail zo veel mogelijk bij op dinsdag, woensdag en donderdag. Soms moet je iets langer wachten op een reactie, maar we doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk antwoord te geven! 

Stylinginfo@brisked.nl  - Thera en Chantal

Verhuurverhuur@brisked.nl  - Jinte

Webshopverkoop@brisked.nl  - Melane 

Ceremoniemeesterceremoniemeester@brisked.nl - Chantal 

 

Telefonische bereikbaarheid

Wil je ons even bellen om te overleggen? Dan kun je dat het beste doen op een door de weekse dag. Op maandag doen we rustig aan vanwege onze drukke werk weekenden. In het weekend staan we op de ladder lampionnen op te hangen, of verhuur in en uit onze bus te laden. Helaas hebben we dan vaak geen handen over om de telefoon op te nemen. Je kunt het natuurlijk altijd proberen! Maar als je ons niet te pakken krijgt weet je waar het aan ligt! Je kunt ons op de volgende telefoonnummers bereiken:

 

Afdeling verhuur 0620418977 Jinte

Chauffeur Jacco en Ivar 0620217366  Alleen bellen bij nood, op jullie bezorg/afhaaldag, voor opmerkingen of vragen over jullie levering. Voor vragen over transportplanning of jouw order bel je gewoon naar de afdeling verhuur! 

Afdeling styling (Chantal neemt deze taken over tijdens het zwangerschapsverlof van Thera) 0620619260. Vanaf september 2019 kun je Thera weer bellen voor stylingklussen op het algemene nummer. Wil je een aanvraag doen voor een nieuwe stylingklus? Stuur ons dan een mailtje op info@brisked.nl

Thera, eigenaresse Brisked 0610518631