--

Styled Shoot Erenstein


Voor de shoot op Kasteel Erenstein is gekozen voor een mooie natuurlijke en elegante look. Door de prachtige stenen muren van Kasteel Erenstein en het heerlijke zonnetje krijgt de shoot zelfs een mediteraan tintje. Het Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein, onderdeel van Fletcher Hotels is prachtig gelegen in Kerkrade, aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.

De liefde spatte van het prachtige stel Alain & Claudia af. De bruid straalde in een jurk met lange mouwen met daarbij een zachte make-up en haar look, die goed past bij de romantische sfeer. Het pak van Alain bestaat uit verschillende delen, en daardoor net even anders dan anders. Een zachte look, voor deze stoere, knappe man.

De combinatie van zachte en stoere natuurlijke elementen komt gedurende deze shoot steeds weer terug. Het witte lange tafelkleed maakt een mooie basis voor de met gouden accenten gedekte tafel. Zo is het zware hout niet overdone, maar juist een hele toffe toevoeging! Ook in de handgemaakte ringen van Nadine komt deze stoere en elegante combinatie terug in het geslagen goud. De bloemen van Judith zijn niet strak gebonden, maar los en weelderig. De taart van It’s your cake is elegant met kant, op een mooie grote boomschijf. Alle ingrediënten vormen zo een toffe vibe voor deze mooie shoot.

Organisatie: Fletcher Trouwen & Brisked Weddings
Styling: Brisked Weddings
Fotografie: Nienke van Denderen Fotografie
Jurk: Wild at Heart Bridal
Pak: TailormadeSuits
Ringen: Nadine Kieft Jewelry
Modellen: Alain Honnebier & Claudia Kuit
Bloemen: Judith Slagter
Taart: It’s Your Cake
Art: Studio Met Marjet
Videografie: Trouwvideo’s van Jurgen
Haar en make-up: E-line hairfashion
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein