Corona - Wat nu?

Lieve lieve bruidsparen..

Wat een nieuws.. Nederland staat op z'n kop en tegelijkertijd even helemaal stil. En voor jullie ging het van vrolijke voorbereidingstijd, naar onzekerheid, en misschien nu zelfs de vervelende duidelijkheid dat jullie bruiloft moet worden verzet. We leven enorm met jullie mee!

Safety first.. dat is toch het allerbelangrijkste, familie, vrienden, je hoopt maar dat iedereen gezond en wel deze spannende tijd door komt. Daarom zijn er strenge maatregelingen nodig, hoe onwijs balen het is dat jullie prachtige feest voor nu niet door kan gaan, de focus ligt nu op het verslaan van dit pittige virus. We hopen dat jullie je neer kunnen leggen bij de regels en de teleurstelling snel wegebt.. zodat er over een tijdje weer ruimte komt om positief de nieuwe voorbereidingen te treffen. 

Wij zijn flexibel, en willen graag met jullie mee denken om deze tijd een stukje minder spannend te maken. We maken er samen wat prachtigs en gezelligs van, waar en wanneer jullie mooiste dag ook mag plaats vinden! Voor een bruiloft geldt gelukkig bijna altijd: van uitstel komt geen afstel! Dus we verhuizen graag mee naar jullie nieuwe datum. We verzetten de reservering en laten het reeds betaalde bedrag staan. Mochten er dingen niet beschikbaar zijn, omdat ze al aan iemand anders verhuurt zijn op de nieuwe datum, gaan we samen op zoek naar leuke andere items binnen onze collectie die goed bij jullie sfeer passen! Zo maken we er iets super feestelijks van, ook al is dat op een andere dag. Ons assortiment breidt elke week uit en we zullen er voor zorgen dat we van de veel verhuurde items voldoende op voorraad hebben en soms extra voorraad bijmaken/kopen mocht dat nodig zijn.

Op het moment dat duidelijk wordt dat jullie bruiloft niet door kan gaan, neem dan contact met ons op. Heb je al een nieuwe datum? Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we er zorg voor kunnen dragen dat we jullie spullen weer voor jullie kunnen reserveren. Onze verhuurafdeling zal dan op dat moment voor jullie uitzoeken of al jullie geliefde items nog beschikbaar voor jullie zijn en eventueel andere opties aandragen mocht dat nodig zijn. Hebben jullie gekozen voor styling? Dan houden we dezelfde regeling aan. Wel is het fijn om even te checken of we voldoende stylisten beschikbaar hebben op de nieuwe datum, voordat je hem helemaal vast legt. 
 
Ga jij later in het seizoen trouwen en wil jij nog verhuurspullen boeken? Doe dat gerust! We kunnen helaas geen items reserveren zonder betaling, dat veroorzaakt alleen maar onduidelijkheid voor de bruidsparen en het team. We leggen graag alles goed vast, zodat iedereen weet wat er beschikbaar is en wat niet. Mocht het toch anders worden dan jullie bedacht hadden, dan komen we samen echt tot een goede oplossing.
 
We hopen op jullie begrip en een fijne samenwerking, we moeten het met elkaar doen in deze tijd! :) Ondanks alles hebben wij enorm veel zin in ons seizoen! We kunnen niet wachten en staan te trappelen, de winter duurde voor ons al veel te lang! Nu moeten we nog iets langer wachten tot we al die mooie plaatjes mogen neerzetten en jullie mogen verblijden met mooie spullen uit onze webshop en de toffe verhuurspullen. Wachten zijn we niet zo goed in, dus wij gaan zorgen dat alles er spik en span bij staat, onze teams opgefrist zijn en ready for the storm, fit en met toffe nieuwe spullen in onze loods.  Want 1 ding weten we zeker, als we weer mogen.. dan barst het in 1 keer los!:D We kijken er naar uit en leven ondertussen met jullie mee! 

Heb je vragen of zorgen? Stuur ons een mailtje, we denken graag met je mee! 

Team Brisked Styled Weddings

verhuur@brisked.nl