Brisked 2 Business

Ben jij werkzaam in de trouw- of partyplanningindustrie of heb je een bedrijf waar je weleens decoratie of meubels voor huurt? Dan werken wij graag met jou samen! Bij Brisked zijn we altijd op zoek naar bedrijven waarmee we een langdurige samenwerking kunnen aangaan. En om die langdurige samenwerking te belonen, geven we je korting!


Foto credits: Danielle Kroneman Fotografie & Memories by Marleen

Hoe werkt het?

Heb je meer dan drie keer iets bij ons gehuurd? Dan kom je in aanmerking voor korting! Om deze korting te ontvangen, moet wij een account voor je aanmaken. Stuur een mailtje naar   verhuur@brisked.nl  met je aanvraag. We hebben de volgende gegevens van je nodig om het account te kunnen aanmaken:

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsadres

Ook hebben we iets nodig waaraan we kunnen zien dat je al eerder 3 orders bij ons hebt geplaatst. Als dit allemaal bij ons binnen is, maken wij een account voor je aan met inloggegevens. Aan dit account zit de korting gekoppeld, dus de volgende keer dat je iets besteld, wordt de korting automatisch direct verrekend. Wel zo makkelijk!

Twee kortingspercentages

We hanteren per transportmethode verschillende kortingspercentages, namelijk bezorgen of ophalen.

     Bezorgen

Wil je de order laten bezorgen? Dan ontvang je 10% korting op het gehele orderbedrag. Dit is exclusief de transportkosten. Deze 10% is wat er standaard is ingesteld in je account.

     Ophalen

Kom je zelf de order ophalen? Dat vinden wij helemaal top! Daarvoor belonen we je graag met extra korting. Voor deze orders krijg je dan ook 15% korting! Automatisch zal je account 10% korting berekenen, maar dat is geen probleem. Je kunt de order gewoon plaatsen en kiezen voor betalen op factuur. Als je ons daarna een mailtje stuurt, dan passen wij zelf de extra korting nog voor je toe en verrekenen we dit weer op de factuur.  

Vraag je account aan!

Enthousiast geworden en meer dan drie keer bij ons besteld? Vraag dan gelijk je account aan door een mailtje te sturen naar verhuur@brisked.nl met de benodigdde gegevens. Wij gaan dan direct voor je aan de slag. De korting kan niet worden toegepast op reeds bestaande orders.  


Foto credits: Danielle Kroneman Fotografie & Memories by Marleen