Styling

 

 

Met onze rentals kun je alle kanten op, van een suffe zaal maak je snel een prachtige trouwlocatie! Het is heerlijk om lekker te DIYen, en te combineren, helemaal ons ding! Maar soms kom je er niet uit.. Wie bouwt dan al die decoraties op als ik in de make-up zit 's ochtends? Zitten mijn ceremoniemeesters daar wel op te wachten, hebben ze tijd genoeg? Of misschien is jouw familie super lief en heel goed in regelen, maar missen ze een beetje die creativiteit?

Getalenteerd team

Daar kunnen we je bij helpen! Bij Brisked staat een tof team voor je klaar, met veel energie, enthousiasme en creativiteit om een mooie sfeer neer te zetten. We bouwen voor je op, en ruimen na afloop van het feest alles weer op. Niemand van jouw familie hoeft zich druk te maken of zich te haasten tussen het aantrekken van hun mooie outfit en het ophangen van de lampionnen! Zo viert iedereen het feestje met je mee. Vooraf hebben we samen een toffe tijd, we maken een moodboard, gaan op locatie bezoek en genieten van de voorpret.

Stylingplan

We lopen over met ideeën voor alle soorten thema’s en stijlen die we graag met jullie delen! We spreken eerst een keer af, zo kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn en hoe jullie de bruiloft willen beleven. Dit kan op locatie, bij ons in de loods, of gewoon met een belletje of skype gesprek. We hebben het dan over van alles en nog wat. Wie zijn er belangrijk voor jullie, welke elementen van de dag moeten onvergetelijk zijn, welke sfeer moet jullie dag uitstralen? Vanuit daar kiezen we voor een stijl die jullie het meeste aanspreekt en werken we die uit in een mooie look. Na ons gesprek maken we een moodboard voor jullie, waarin we alle besproken ideeën uitwerken. Daarbij leveren we een uitgebreide offerte, waarin heel helder alle prijzen op een rijtje worden gezet. We rekenen daarbij alle verhuur items, een styling tarief per uur, en transportkosten. Omdat we alle kosten duidelijk uitleggen, kunnen jullie makkelijk schrappen of plakken in dit plan, zodat we voor elk budget een stylingplan op maat kunnen maken. Heb je vragen, of vind je het leuk om een keer een gesprek met ons aan te gaan? Neem dan contact op: info@brisked.nl   |   06 10 51 86 31.

Het is natuurlijk altijd tof om te zien wat we eerder hebben mogen creëren!