Bloemen bij Brisked

Ze horen er helemaal bij; bloemen op je bruiloft! Het bruidsboeket, corsages voor de allerleukste daggasten of een sfeervol bloemstuk voor tijdens de ceremonie. Of je het nou groots of klein aanpakt, bloemen zijn niet weg te denken op de bruiloft. En het leuke is tegenwoordig kun je alle kanten op, ga je voor een klassieke stijl met rozen of maak je het lekker bont met tropische bloemen en kleuren. Sinds kort hebben wij onze eigen huisbloemiste Annette. Al jaren maakt zij de mooiste bloemcreaties voor menig bruiloft. Pauwenveren in je bruidsboeket? Geen probleem. Samen met blauwe distels en eucalyptus maakt Annette er een waanzinnig boeket van. Wil je dat de Bohemian vibe van je bruiloft afspat? Dan gaan wij aan de slag met droogbloemen, pluimen en alles wat weelderig en mooi is. Heb je een leuk idee in je hoofd? Laat het ons vooral weten. Annette zet graag haar tanden in een nieuw en origineel idee.
TROUWBOEKET

Het meest persoonlijke bloemwerk van de dag; jouw trouwboeket. Deze moet helemaal bij je passen; bij je prachtige jurk of pak maar ook bij je persoonlijkheid. Kies voor de kleuren waar je helemaal vrolijk van wordt en de bloemen die jij het liefst in je vaas ziet staan. Of misschien heb je een speciale herinnering aan een bepaald type bloem die je verwerkt wil hebben in je boeket? Was je oma dol op tuinrozen of waren de eerste bloemen van je aanstaande blauwe irissen? Dan is het misschien erg leuk om dit terug te laten komen in je boeket. 

 

 

CORSAGES

Het dragen van corsages is eigenlijk al een heel oud gebruik, maar toch zie je ze nog steeds op de bruiloft. Als gast voel je je stiekem best wel speciaal als net jij die ene mooie corsage mag dragen. Dus pak uit en bezorg jouw geliefde daggasten dat speciale gevoel.
BACKDROP BLOEMSTUK

De eyecatcher van de dag! Op het moment suprême staan je geliefde en jij onder een fantastisch gestylde backdrop jullie ja-woord te geven. Maak dit moment nog magischer en romantischer en hang een prachtig bloemstuk boven jullie hoofd aan de backdrop. De foto’s van dit moment zullen uit jullie trouwalbum spatten! Het leuke van dit bloemstuk is dat hij makkelijk weer van de backdrop te halen is en later die dag weer op een andere plek gebruikt kan worden; op de tafel bij de bruidstaart, op de cadeautafel, op jullie dinertafel of hang het bloemwerk weer op tijdens het feest.  

VAASJES & STOELBOEKETJES

De kleinere bloemstukjes zorgen zeker niet voor minder sfeer en vreugde. Door aan de gangpadstoelen stoelboeketjes te hangen krijg je een prachtig pad. Of zet boomstammetjes neer aan weerszijde met daarop vaasjes en kleine boeketjes. Deze vaasjes kun je later weer op de dinertafels plaatsen. 

LOSSE ITEMS

Naast alle gebruikelijke bloemstukken kunnen wij nog veel meer leuke en originele creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot bloemstuk voor in een vaas, een guirlande van groen & bloemen om de trap mee te versieren waar jij vanaf loopt wanneer je jouw aanstaande voor het eerst ziet, bloemenkransjes voor de bruidsmeisjes of kleine boeketjes voor de bloemenmeisjes, rozenblaadjes voor over de witte loper, of een mooi boeket als bedankje voor jullie ceremoniemeester(s). Heb je een ander idee wat hier niet tussenstaat, neem contact met ons op en wij denken graag met je mee. 
De prijzen variëren per items, dit heeft te maken met de bloemsoorten die je zou willen voor jouw bloemwerk. Kies je bijvoorbeeld voor een trouwboeket met exotische bloemen dan zal de prijs bijvoorbeeld hoger komen te liggen.

Mocht je na het zien van de brochure verder geïnteresseerd zijn in ons bloemwerk, laat het ons weten! Dan laten wij onze bloemist contact met je opnemen om al je wensen te bespreken. Daarna zullen wij jou een op maat gemaakte offerte sturen.