Bloemen bij Brisked

Ze horen er helemaal bij; bloemen op je bruiloft! Het bruidsboeket, corsages voor de allerleukste daggasten of een sfeervol bloemstuk voor tijdens de ceremonie. Of je het nou groots of klein aanpakt, bloemen zijn niet weg te denken op de bruiloft. En het leuke is tegenwoordig kun je alle kanten op, ga je voor een klassieke stijl met rozen of maak je het lekker bont met tropische bloemen en kleuren. Sinds kort hebben wij onze eigen huisbloemiste Annette. Al jaren maakt zij de mooiste bloemcreaties voor menig bruiloft. Pauwenveren in je bruidsboeket? Geen probleem. Samen met blauwe distels en eucalyptus maakt Annette er een waanzinnig boeket van. Wil je dat de Bohemian vibe van je bruiloft afspat? Dan gaan wij aan de slag met droogbloemen, pluimen en alles wat weelderig en mooi is. Heb je een leuk idee in je hoofd? Laat het ons vooral weten. Annette zet graag haar tanden in een nieuw en origineel idee.

De prijzen variëren per items, dit heeft te maken met de bloemsoorten die je zou willen voor jouw bloemwerk. Kies je bijvoorbeeld voor een trouwboeket met exotische bloemen dan zal de prijs hoger komen te liggen.


 Foto credits: Dianne Baars Fotografie & Lens B Fotografie &  Meral Soydas Photography

TROUWBOEKET

Het meest persoonlijke bloemwerk van de dag; jouw trouwboeket. Deze moet helemaal bij je passen; bij je prachtige jurk of pak maar ook bij je persoonlijkheid. Kies voor de kleuren waar je helemaal vrolijk van wordt en de bloemen die jij het liefst in je vaas ziet staan. Of misschien heb je een speciale herinnering aan een bepaald type bloem die je verwerkt wil hebben in je boeket? Was je oma dol op tuinrozen of waren de eerste bloemen van je aanstaande blauwe irissen? Dan is het misschien erg leuk om dit terug te laten komen in je boeket. 

Bruidsboeketten zijn af te nemen in een middel en grote maat en keuze uit enkel groenblad of met bloemen/droogbloemen. Richtprijs: €115,00 - 155,00. 


 

 Foto credits: Inge Kooiman & Meral Soydas Photography & Lisa Duijn Fotografie 

CORSAGES

Het dragen van corsages is eigenlijk al een heel oud gebruik, maar toch zie je ze nog steeds op de bruiloft. Als gast voel je je stiekem best wel speciaal als net jij die ene mooie corsage mag dragen. Dus pak uit en bezorg jouw geliefde daggasten dat speciale gevoel. Wat tegenwoordig ook vaak gebeurd is dat bruidsparen enkel de 'speciale' gasten een corsage geven. Denk bijvoorbeeld aan de moeder en vader van de bruid en bruidegom, de ceremoniemeesters en de getuigen. Zo zie je direct wie er een taak heeft tijdens jullie grote dag. 

Richtprijs: €8,50 - €16,50.


Foto credits: eigen foto's

BACKDROP BLOEMSTUK

De eyecatcher van de dag! Op het moment suprême staan je geliefde en jij onder een fantastisch gestylde backdrop jullie ja-woord te geven. Maak dit moment nog magischer en romantischer en hang een prachtig bloemstuk boven jullie hoofd aan de backdrop. De foto’s van dit moment zullen uit jullie trouwalbum spatten! Het leuke van dit bloemstuk is dat hij makkelijk weer van de backdrop te halen is en later die dag weer op een andere plek gebruikt kan worden; op de tafel bij de bruidstaart, op de cadeautafel, op jullie dinertafel of hang het bloemwerk weer op tijdens het feest. 

Backdropstukken zijn af te nemen in verschillende maten en op verschillende plekken te monteren.

  • Richtprijs boeket of bloemstuk op verticale paal €52,50 - €120,00
  • Richtprijs bloemstuk op hoek backdrop €120,00 - 160,00
  • Richtprijs bloemstuk cirkel backdrop €240,00 - 775,00

 Foto credits: Lens B Fotografie & Meral Soydas Photography & Ilka van Wieren 

TUINTJES

Tuintjes! Of dat de officiële benoeming is voor dit soort bloemstukken weten we niet, maar wij noemen ze in ieder geval zo. Het zijn bloemstukken op een platte schotel, waardoor het lijkt alsof het bloemstuk direct uit de grond komt.  Wij zijn al lange tijd fan en merken dat ook jullie ze steeds toffer gaan vinden, want Annette mag ze steeds vaker maken. Snappen we, want naast dat het eyecatchers zijn, kun je ze zo weer hergebruiken! Ze zijn makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Zo kun je hem eerst neerzetten bij het welkomstbord of aan het begin van het gangpad. Voor de borrel zet je hem dan neer op een wijnvat en met het feest bij de fotohoek! Na de bruiloft neem je het stuk mee naar huis en kun je de bloemen nog in een vaas zetten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van al die bloemenpracht. 

Tuintjes zijn af te nemen in mini, kleine, middel en grote maat. Richtprijs: €31,50 - €125,00 


 Foto credits: Meral Soydas Photography & Jamie de Leeuw Fotografie & Kelly van Rooijen

VAASJES & STOELBOEKETJES

De kleinere bloemstukjes zorgen zeker niet voor minder sfeer en vreugde. Door aan de gangpadstoelen stoelboeketjes te hangen krijg je een prachtig pad. Of zet boomstammetjes neer aan weerszijde met daarop vaasjes en kleine boeketjes. Deze vaasjes kun je later weer op de dinertafels plaatsen. Ook de stoelboeketjes zelf kun je gemakkelijk weer hergebruiken. Knoop ze na de ceremonie weer los van de stoelen en steek de bloemen in een leuk vaasje! Zo zorg je ervoor dat de bloemen optimaal gebruikt worden. 

Op dit gebied bieden wij verschillende mogelijkheden aan welke van invloed zijn op de prijs. Zo kun je kiezen voor enkel groenblad, zoals bijvoorbeeld bosjes eucalyptus of olijf. Dit kan al een heel tof effect geven als je dit aan de stoelen knoopt! Hoe meer bloemen er in komen, hoe prijziger het wordt. 

Vaasjes en stoelboeketjes zijn af te nemen met enkel groenblad of een mix van groen en bloemen. Afgewerkt met touw of lint. Richtprijs: €8,25 - €12,00.


 

 Foto credits: Ilka van Wieren & Nander de Wijk & eigen foto 

LOSSE ITEMS

Naast alle gebruikelijke bloemstukken kunnen wij nog veel meer leuke en originele creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot bloemstuk voor in een vaas, een guirlande van groen & bloemen om de trap mee te versieren waar jij vanaf loopt wanneer je jouw aanstaande voor het eerst ziet, bloemenkransjes voor de bruidsmeisjes of kleine boeketjes voor de bloemenmeisjes, rozenblaadjes voor over de witte loper, of een mooi boeket als bedankje voor jullie ceremoniemeester(s). Heb je een ander idee wat hier niet tussenstaat, neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.  


Mocht je na het lezen van deze informatie verder geïnteresseerd zijn in ons bloemwerk, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar verhuur@brisked.nl en wij laten Annette contact met je opnemen om al je wensen te bespreken. Daarna zullen wij jou een op maat gemaakte offerte sturen. Wil je nog wat meer beelden zien? Check dan Annette haar Instagram @gewoonuniekk of bekijk haar website