The White Barn

Trouwlocatie Utrecht Trouwen op Boerderij The White Barn - Nienke van Denderen Fotografie

Alle foto's op deze pagina zijn gemaakt door de fantastische Nienke van Denderen Fotografie

De Brisked Trouwlocatie

Na lang dromen is het dan eindelijk zo ver! Een eigen witte schuur om de allermooiste bruiloften in te hosten! We hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan onze nieuwe locatie, en nu is dan ook onze feestzaal met terras en grasland klaar! Het lijkt ons heerlijk om de mooiste bruiloften in ons eigen pand op te bouwen, maar dan wel net even anders dan alle andere locaties. Exclusief, uniek, maximaal 10 per jaar, met echt een persoonlijk en uitgebreid plan. Lijkt dit jou ook fantastisch? Lees dan snel verder!


Trouwlocatie Utrecht Trouwen op Boerderij The White Barn - Nienke van Denderen Fotografie


Concept

Ben jij op zoek naar een prachtig gestylde locatie waar jullie compleet ontzorgd worden? Heb jij passie voor de looks, lekker eten en een feestje vieren? Dan ben jij een perfecte match met The White Barn van Brisked! We gaan samen om tafel, bedenken samen een sfeer die perfect bij jullie past en vervolgens gaan wij aan de slag om dit uit te werken tot een gaaf concept dat helemaal aansluit bij jullie wensen.

Bij the White Barn organiseren we slechts 10 bruiloften per jaar. Dit doen we omdat we iedere bruiloft met aandacht en liefde willen behandelen. Daarom vind er ook slechts 1 bruiloft per weekend plaats. De locatie is dan ook voor 3 dagen tot jullie beschikking. De dag voor de bruiloft kunnen jullie al rustig langskomen, spulletjes brengen en lekker rond neuzen. Dit is ook prettig voor de leveranciers en ons, omdat wij dan alles met veel liefde kunnen opbouwen voor jullie! De dag na de bruiloft is er nog tijd om terug te komen en de laatste dingen weer op te halen. Zo kunnen jullie volop genieten en ontspannen. 

Styling & Bloemen

Van dit onderdeel worden wij het meest gelukkig en nemen dit dan ook graag uit handen! Aan de hand van jullie wensen, bedenkt Thera een te gek plan voor de styling. We zoeken alle items uit die jullie nodig hebben voor de aankleding voor de hele dag, denk aan meubilair, decoratie, maar natuurlijk ook prachtig bloemwerk! Dit is fijn om visueel voor je te zien, dus zal er Thera een moodboard maken om het plan aan jullie te presenteren.

Catering

Natuurlijk moet er ook gegeten en gedronken worden! Brisked zorgt voor een samenwerking met een van de cateraars die ze kennen uit de 10 jaar ervaring in de branche. Zo past het eten en drinken van de dag perfect bij de sfeer die we willen neer zetten! Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij bij een mediterraans thema of een aantal foodtrucks bij die te gekke festival bruiloft! Alles wordt weer verwerkt in het plan, zo ook het presenteren en uitserveren van de heerlijke gerechten.

Muziek

Muziek maakt het hele plaatje compleet, van een intieme band bij de ceremonie, tot een achtergrond muziekje bij het diner, om daarna met een heerlijke DJ set af te sluiten! We hebben veel tips rondom de muziek, maar misschien hebben jullie zelf ook een toffe leverancier gevonden, we gaan samen op zoek naar die leverancier die perfect aansluit bij onze plannen.

Budget

Natuurlijk is het met dit concept lastig te zeggen wat de prijs zal worden voor een hele dag, want dit is echt maatwerk! Wel kunnen we zeggen dat de startprijs voor locatiehuur, concept, styling, bloemwerk, eten en drinken begint vanaf €15.000. We denken met jullie mee en proberen zo veel mogelijk te ontzorgen! Jullie regelen de uitnodiging, een prachtige outfit, de fotograaf en dan zijn jullie helemaal klaar voor een prachtige dag! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Stuur dan een mail naar info@brisked.nl met jullie wensen en ideeën, dan nemen wij snel contact met je op! En misschien zijn jullie wel 1 van de eerste bruidsparen die in 2025 trouwen in The White Barn.


Trouwlocatie Utrecht Trouwen op Boerderij The White Barn - Nienke van Denderen Fotografie