Levering

Zelf bij ons afhalen

Je kunt jouw gehuurde items zelf bij ons ophalen. Dat kan bij onze loods op het adres Provincialeweg Oost 13a in Haastrecht. We zijn niet altijd op vaste tijden aanwezig, dus we nemen in de week voor de bruiloft nog even contact op over hoe laat je van plan bent te komen. Ophalen en terugbrengen kan op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. We zijn in het weekend en avonduren niet aanwezig om spullen aan te nemen of mee te geven. Voor het zelf afhalen hanteren we geen minimum orderbedrag. 

Laten bezorgen en ophalen

We bezorgen met alle liefde jouw gehuurde spullen op locatie. Dat doen we vanaf een minimum orderbedrag van €200. Voor het bezorgen rekenen we eenmalig een starttarief van €35 en daarbovenop een km vergoeding van €1,60 per km vanaf Provincialeweg Oost 13a in Haastrecht. Let op, je hoeft dus maar 1 keer het aantal km te rekenen, dus is de locatie 10 km rijden vanaf Haastrecht? Dan brengen wij €35 + €16 in rekening voor het bezorgen en ophalen. 

We rijden op bezorgdagen door heel Nederland, dus we laten je van te voren weten hoe laat we op locatie zijn. Dit zal zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Is het noodzakelijk dat jouw order op een specifieke tijd wordt bezorgd of opgehaald, noteer dat dan in de notities, dan proberen we daar rekening mee te houden. We rijden voor het bezorgen van de verhuur niet op zaterdag en zondag. Valt jouw huurdag in het weekend, dan halen we de spullen dus op maandag weer op. 

Zorg er voor dat bij het ophalen alle spullen weer netjes en bij elkaar staan op de afgesproken plek. Het is erg vervelend en tijdrovend voor onze chauffeur als hij op verschillende plekken de gehuurde items moet zoeken. Staat niet alles netjes klaar moeten we helaas achteraf extra kosten in rekening brengen.

Transportplanning

We nemen een week van te voren contact met je op hoe laat we de spullen komen bezorgen en ophalen. Komen die tijden niet uit, dan kun je ons dat laten weten. Helaas lukt het ons niet om op een eerder moment definitieve tijden af te spreken, vanwege veel last minute klussen. Wel kun je altijd van te voren via de mail jouw voorkeurstijden doorgeven, dan doen we ons uiterste best om daar rekening mee te houden!

Opbouwen

Wanneer wij de spullen bezorgen laden wij het netjes op locatie uit. Het is voor ons fijn als de bus dichtbij de ingang/trouwlocatie kan komen. Is dit niet het geval, dan horen we dat graag, dan kunnen we daar rekening mee houden. We bouwen de spullen niet op, dat kunnen jullie dan zelf helemaal naar wens doen. Wil je liever dat wij de spullen voor je opbouwen? Noteer dat dan in de notities, dan nemen we contact op met de mogelijkheden en kosten.