Bruiloftstyling: Boho Bruiloft Moodboard

Hoewel de boho bruiloft al lange tijd een hit is qua stijl voor een bruiloft, ziet het ernaar uit dat ook in 2024 deze trend nog aanhoudt! Van vintage decor tot natuurlijke elementen en een laid-back sfeer: met een boho bruiloft kun je helemaal los gaan met deco die past bij jullie eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Wij helpen jullie natuurlijk graag bij het samenstellen van de perfecte boho look die bij jullie past. Daarom hebben we een moodboard gemaakt welke perfect is voor de mensen die houden van de donkere boho look! Dit kun je als uitgangpunt gebruiken voor jullie eigen bruiloft, feest of event! Scroll verder en we lopen je door de look heen!


 

 


Ontvangst

Voor de ontvangst zouden wij het lichtbord met pijl gebruiken. Deze kunnen we voor jullie personaliseren met jullie namen en datum of misschien een toffe quote! Dit bord zet je dan neer op het punt waar jullie gasten binnenkomen, zodat ze weten dat ze de juiste kant op gaan! Je kunt alleen bord alleen neerzetten, maar je kunt er ook nog wat extra decoratie bij zetten zoals een mand met pluimen, een tof perzisch tapijtje en een stuk of 3 rotan lantaarns. Dan voelt het net wat completer aan.

Ceremonie

Als backdrop voor de ceremonie is onze houten hexagon erg tof! Dit past perfect bij dat boho-sfeertje wat jullie zo leuk vinden. Het houten materiaal van de backdrop zorgt voor wat rustieks en natuurlijks. De vorm maakt het juist weer wat interessanter dan een standaard backdrop. Wij vinden het mooi om hier geen wit, maar beige doek in te hangen. Dit geeft het geheel wat warmte. Eventueel kun je er een mooi bloemstuk aanhangen, zoals bijvoorbeeld dit droogstuk, maar je kunt natuurlijk ook iets speciaal laten maken. Vraag dan om bloemen in warme tinten in combinatie met groen en eventueel een pampaspluim. 

Als zitje voor jullie, als bruidspaar, zouden wij gaan voor een stoere chesterfield met hierop wat kussentjes en een jute kleed eronder. Als je de chesterfield te 'grof' vindt, dan is een rotan bank ook erg mooi bij deze look. Hieronder zouden wij dan een perzisch tapijtje neerleggen. Als loper in het gangpad vinden wij loper 'Klaas' erg tof! Je kunt natuurlijk ook een loper maken van allerlei kleine perzische tapijtjes of gaan voor een jute loper. Voor de gasten gebruiken jullie dan donkere, houten klapstoelen en in het gangpad kun je her en der wat rotan lantaarns neerzetten voor een gezellig effect. Om de look compleet te maken zet je aan weerszijde aan het begin van het gangpad een mand met pampas-pluimen. Vaak zijn bruiloften met een boho thema buiten, daarom is het leuk om daar iets van vlaggetjes en prikkabels op te hangen, voor een extra feestelijk sfeertje! Maak de ceremonie compleet door een toffe, vintage lessenaar neer te zetten en een mooi, oud tekentafeltje

Borrelzitjes

Om dat boheemse sfeertje te krijgen is het tof om zitjes te maken met verschillende meubels. Je kunt deze zelf samen stellen door al ons meubilair te bekijken, maar we hebben ook complete sets met zitjes die je in 1 keer in je winkelmand kunt gooien. De volgende sets zijn tof bij deze look:

Stijl de zitjes af met wat rotan lantaarns en flessen met pampas! Ook is het tof om hier ook prikkabels en vlaggetjes op te hangen voor een feestelijk sfeertje. Eventueel kun je nog wat toffe, houten XL spellen neerzetten zoals XL Jenga, sjoelen of XL Vier op een rij.

Diner

Het diner is weer zo'n moment waar je kunt uitpakken! Gebruik onze houten klaptafels om 1 of 2 lange tafels te maken. Je kunt hier de stoelen van de ceremonie weer hergebruiken. Op de tafels kun je onze zandkleurige tafelkleden leggen voor een rustige basis. Als decoratie op de tafels zijn de gouden, vintage kandelaren erg tof. Deze komen in verschillende hoogtes en zijn allemaal uniek. Zo creer je dat eclectische sfeertje waar boho om bekend staat. Kaarsen die hier mooi bij staan zijn wit, nude en terracotta. Ook is het tof om rotan lantaarntjes en vaasjes met bloemen neer te zetten. Door verschillende materialen met elkaar te combineren krijg je een interessante look. Per tafel kun je bijvoorbeeld 2 kandelaren, 1 rotan lantaarntje en 1 vaasje rekenen. Als je een vollere tafel wilt, kun je de aantallen verhogen. Om de styling voor de tafel af te maken kun je een mooi linnen servet huren en ons rustieke bestek gebruiken. 


Als je deze tips volgt, kun je heel makkelijk je eigen boho bruiloft, feest of event stylen! Heb je nog vragen, dan kun je uiteraard altijd mailen naar verhuur@brisked.nl. We helpen je graag!