De Festival Bruiloft

 

Hip, hipper, hipst; je trouwdag in Festival Style. Bij Brisked houden wij van dit sfeertje en zo hebben wij dan ook super veel leuke items om dit thema helemaal te rocken.
Dikke plus; zo’n festival bruiloft kun je lekker buiten doen, of in een open schuur en dat is wel zo fijn in de huidige tijden waar het al redelijk normaal is om iets meer afstand van elkaar te houden. Een festival bruiloft kun je heel goed zelf stylen. We helpen je graag op weg in deze blog met leuke tips en adviezen. Wil je het jezelf vooral heel gemakkelijk maken en de styling uit handen geven; mail dan vooral even Thera. Zij maakt na een gezellige intake een hoogstpersoonlijk moodboard voor jullie bruiloftsfeestje.

 

 

WEGWIJZER
Op een festivalterrein kan het altijd even zoeken zijn. Niks zo handig als gepersonaliseerde wegwijzers die de gasten allemaal de juiste richting op wijst. Bij Brisked schrijven wij de wegwijzers allemaal met de hand

Ontvangst | Wedding | Ceremonie | Parkeren | I DO'S | Taart & Toast | Bubbels | Photobooth | Dansen | Toiletten | Biertuin 

De wegwijzer kan natuurlijk de hele dag door gebruikt worden; eerst bij de ontvangst en halverwege de dag kan deze omgebouwd worden voor het middagprogramma. Heeft jullie ceremoniemeester ook nog iets te doen. 

 

Wil je het hele   dagprogramma  tentoonstellen? Dan kun je deze door ons op een pallet laten schrijven.

 

DINER
Foodtrucks zijn super hip, maar ook erg prijzig. Onze houten barren zijn een super leuk en ook betaalbaar alternatief. We hebben hebben genoeg barren dus jullie kunnen met de catering alle kanten op. Serveer bijvoorbeeld de voorafjes in verschillende barretjes. Zo kan elk barretje zijn eigen thema hebben; een charcuterie bar, aperitief bar, anti-pasti bar, carpaccio bar en niet te vergeten een drankbar. De gasten kunnen zo lekker rondlopen en al happend en borrelend met elkaar kletsen en dansen. 

Kunnen jullie daarna aan de prachtig gedekte lange tafels voor hoofdgerecht en dessert.


 

LICHTJES!
De juiste verlichting mag niet ontbreken op jullie bruiloft. Prikkabels hebben we in verschillende soorten en lengtes; hang deze boven de eettafels, langs het pad richting het feest of boven de bar. Onze lichtletters geven meteen een feestelijk gevoel. Kies voor jullie eigen initialen of maak er een woord als LOVE, MR & MRS of CHEERS van. Ze kunnen natuurlijk ook heel functioneel gebruikt worden; GIN boven de ginbar, WC als het niet duidelijk is waar de toiletten zich bevinden, DJ zodat mensen weten waar ze een plaatje kunnen aanvragen. 

 

LOUNGE
Zo'n trouwdag is fantastisch maar kan ook hectisch zijn. Creëer daarom ook genoeg plek waar jullie en ook de gasten even op adem kunnen komen. Speciaal voor de festival liefhebbers kun je bij Brisked de Festivalhoek bestellen; een complete set bestaand uit strobalen, dekens, schapenvachtjes, kussens, houten kratjes en een vuurkorf.
Al deze items zijn ook los in de verhuur.
VERSIERING
Laat het duidelijk zijn dat jullie trouwdag het feest van het jaar is! Pak flink uit met het versieren van jullie trouwlocaties. We hebben heel veel leuke vlaggenlijnen in ons assortiment! Van smalle linnen vlaggetjes tot romantische kanten driehoekjes. Gebruik ze in de tuin tijdens die gezellige borrel, of leuk het plafond er mee op tijdens jullie heerlijke dansfeest! Maak het helemaal af met onze feestelijke lampionnen; deze hebben wij in allerlei kleuren en formaten.

 

      

Een saai hoekje wat je wilt opfleuren? Denk dan eens aan de volgende mogelijkheden. Met onze Kratjeswand heb je een super leuk decor én kun je het ook nog eens super persoonlijk maken door er leuke items in te plaatsen die het bruidspaar representeren.
Een andere leuke optie is om een photobooth neer te zetten. We hebben een hele gave palletwand waar we een handgeschreven tekst boven kunnen zetten, of kies voor een groot krijtbord drieluik. Ook deze kunnen we helemaal beschrijven met een mooie tekst of gedicht naar keuze.


FEEST, FEEST, FEEST!
Waar het bij de Festivalbruiloft natuurlijk allemaal een beetje om draait is een super feest! Heb je een DJ, dan hebben wij een toffe houten DJ booth in ons verhuurassortiment. Enkel de geluidsapparatuur erin zetten en aansluiten en je bent klaar.
We hebben een fantastische ronde bar waar je heerlijk aan kan hangen en de lekkerste drankjes aan kan bestellen. Wil je dat jullie gasten makkelijk bij hun eigen gekoelde drankjes kunnen? Dan kun je ook altijd een kruiwagen of zinken teil vullen met ijs en daar bier of frisdrank flesjes in leggen.
Plaats her en der grote wijnvaten of onze nieuwe houten statafels om even op adem te komen tijdens al het gefeest.

Zit jullie fantastische dag er bijna op? Plaats bij het vertrek onze Goodiebag kraam om een leuke attentie mee te geven aan de gasten. Zo wordt het gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.