Team Brisked

Thera

Opperhoofd & Hoofdstylist

De drijvende kracht achter Brisked is Thera. Een jonge zakenvrouw met veel ambitie. Ze is een echte weddingfreak en houdt er van om mensen in de watten te leggen. Ze bedenkt de mooiste stylingsplannen, houdt van hard werken, persoonlijke touches en gezelligheid. Ze heeft zichzelf leren kalligraferen en vind dat heerlijk om te doen. Als je bij ons komt voor de styling dan is de kans groot dat Thera jullie zal helpen bij het bedenken van een fantastisch concept voor jullie bruiloft!  

Chantal

Hoofdstylist II

Chantal is onze 2e hoofdstylist. Ze is een hardwerkende vrouw die de opleiding voor weddingplanner heeft afgerond. Ze weet daarom precies wat jullie als bruidspaar allemaal moeten organiseren en denkt graag met jullie mee! Ze zet zich met veel liefde in om van elke bruiloft een plaatje te maken. 

Lotte

Hoofdstylist III

Lotte is onze nieuwste aanwinst en behandeld alle bruiloften bij onze vaste locatie Dengh. Vol enthousiasme en energie pakt ze iedere klus aan en bedenkt ze de leukste plannen. Ze denkt graag met jullie mee om zo een styling te kunnen neerzetten die echt bij jullie past. 

Leonie

Commandant Communicatie

Leonie is onze regelheld! Ze is met name werkzaam op de verhuurafdeling. Hier plant ze alle verhuurklussen in en regelt ze dat alles op tijd komt en op de juiste plaats wordt bezorgd. Ook voor vragen kun je bij Leonie terecht. Ze denkt graag met je mee en helpt je de beste keuze te maken voor jullie bruiloft of feest! Naast haar werk bij Brisked verkoopt Leonie ook de mooiste, vintage sierraden via haar Etsy-shop en instagram-account

Jinte

Magazijn Bazin

Jinte is onze tweede verhuurheld en, zoals je leest aan haar titel, onze magazijn bazin. Zij weet waar alles staat en zorgt ervoor dat de voorraad netjes op peil blijft. Ze stuurt onze orderpickers aan en zorgt dat de bakwagens worden gevuld met jullie bestellingen. Ook Jinte beantwoord graag jullie vragen over items in onze shops of andere verhuurvragen. Ze heeft een liefde voor fotografie en reist het liefst de hele wereld over!

Melane

Off- & Online Mooimaakster

Melane zorgt ervoor dat al onze communicatie-uitingen dat gezellige Brisked sfeertje krijgen. Ze schrijft de teksten voor de website en probeert om zo duidelijk mogelijk de producten te beschrijven. Verder maakt Melane met veel plezier content voor onze social media kanalen en beantwoordt zij daar alle vragen en reacties. Melane is een echt handlettering-talent en belettert met gemak ieder bord, wegwijzer of naamkaartje voor julile bruiloft. 

Annette

Bloemist & Verhuur Duizendpoot

Kom je bij ons voor een hele styling? Dan maakt Annette het bloemwerk! Met veel passie maakt ze de mooiste stukken voor aan backdrops, stoelen of welkomstborden. Nog op zoek naar een mooi trouwboeket of corsages? Ook daar draait ze aan hand niet voor om! Ze luistert aandachtig naar jullie wensen en maakt zo iets wat goed aansluit bij jullie wensen. Benieuwd naar het werk van Annette? Bekijk dan eens haar Instagram-account GewoonUniekk. Naast het maken van bloemwerk, springt Annette ook in op de verhuurafdeling of als stylist op stylingklussen. 

Marinda

Alleskunner

Onze Marinda kan alles. Chauffeur nodig om een order te bezorgen? Check. Een keer invallen als hoofdstylist? Geen probleem. Bloemwerk nodig? Ook daar draait ze haar hand niet voor om, want ze is afgestudeerd als bloemist! Je snapt dan natuurlijk wel dat wij heel blij zijn met haar. 

Shadi

Brisked Bestuurder & Reparaties

Shadi maakt het allemaal. Lichtletters, backdrops, lessenaars. Wij bedenken het, Shadi kan het maken. Hoe handig is dat?! Naast zijn timmermanskunsten is hij ook veel op de weg te vinden.

Billy

Brisked Bestuurder

Billy is onze enthousiaste bestuurder. Met veel plezier crosst hij door het hele land! Laat je jullie order bezorgen? Dan is de kans groot dat Billy deze komt brengen of ophalen! In z'n vrije tijd tapt die graag biertjes bij de voetbalclub en houdt hij van een gezellig avondje in het café.