Trouwen in Corona tijd


Wie ooit een bruiloft gepland heeft weet dat daar heel wat werk bij komt kijken. Wie nodigen we uit? Hoeveel mensen? Hoeveel daggasten? Waar gaan we trouwen? Wat doen we aan? Risotto of buikspek? Waar dansen we op? En zo zijn de vragen legio.

Wie nu een bruiloft aan het plannen is voor 2021 en misschien al voor 2022 weet dat daar nog veel meer vragen en onzekerheden bij zijn gekomen. Wellicht is jullie bruiloft al een keer verplaatst omdat jullie anders toch niet jullie droombruiloft konden vieren.
Bij Brisked denken wij graag met de bruidsparen mee. We hebben inmiddels al menig bruiloft gestyled en verhuurspullen voor geleverd waar de gasten netjes 1,5 meter afstand moesten houden.

 
Wil je alvast wat inspiratie en ideeën opdoen hoe je in deze corona-tijd, waar de regels continue wijzigen en veranderen, toch kan trouwen? Lees dan hieronder tips van ons Brisked Team. 
Voor informatie over het plaatsen van een order bij Brisked tijdens coronatijd vind je hier meer info. Voor meer advies kun je ons altijd bellen en/of mailen.
 
LET'S DESINFECT!
Laten we beginnen bij het begin. Als we samen willen zijn dienen we te letten op onze hygiëne. Brisked heeft speciaal voor de huidige maatschappij    desinfectie-zuilen gemaakt. Handig om bij de entree van jullie bruiloft neer te zetten. Creëer toch een feestelijk gevoel door bij de zuil een   welkomstbord  met eucalyptus of ballonnen neer te zetten. Of kies voor een    wijnvat  met jullie namen erop. Spread love! Not corona.

 
1,5 METER
Helaas mogen we niet meer allemaal naast elkaar zitten tijdens ceremonie en diner. Mensen uit dezelfde huishoudens mogen naast elkaar zitten, verder wordt er in de opstelling rekening gehouden dat stoelen en tafels 1,5 meter uit elkaar staan. Gelukkig hoeft dit de pret niet te drukken. Met de juiste aankleding kan de ceremonie- of dinerzaal er alsnog leuk uitzien. 
 
 
CEREMONIEZAAL
Doordat de stoelen tijdens de ceremonie wat verder uit elkaar staan kan de ruimte wat leger ogen. Door een loper te maken met allerlei tapijten  krijgt de ruimte meteen een warmer en voller gevoel. Niet jullie stijl of past het niet bij de ruimte? Kies dan voor decoratie welke je in het gangpad kan neerzetten, zoals boomstammetjes met daarop kaarsen of vaasjes met bloemen en groen. Kijk op onze website bij gangpad deco  voor meer ideeën. 

 
DINERTIME
Brisked heeft tafels in alle maten en vormen. Zo kan voor elk huishouden een feestelijke dinertafel gedekt worden, op veilige afstand van de andere gasten. Al deze verschillende tafeltjes zorgen al gauw voor een knus en gezellige sfeer in de dinerzaal of wellicht in een tuin of boomgaard. Hang   prikkabels  en   vlaggenlijnen  op voor nog meer sfeer.

      
 
DRIVE IN WEDDING
Elke tijd heeft zo zijn trend, zo zorgt ook corona voor nieuwe trends in de trouwwereld. De drive in wedding zie je nu steeds vaker. Op deze manier kan er toch een ceremonie gehouden worden en kan iedereen langskomen rijden die wilt. 
Kies een mooie   backdrop  als decor en versier deze met een mooi bloemstuk [mail ons voor meer info over bloemdecoraties]. De getuigen, naaste vrienden en familieleden kunnen eventueel vooraan plaatsnemen op   stoelen. Plaats grote   lichtletters   op de achtergrond in de woorden DRIVE IN, MR & MRS, I DO of jullie initialen. Nu alleen nog zorgen voor een goede geluidsinstallatie dat de gasten achteraan ook alles kunnen horen en dan rest alleen nog het uitspreken van de 'I DO's' 

 
 
FEESTJE?
Ok laten we eerlijk zijn; feesten met 1,5 meter is natuurlijk een stuk minder leuk. Het liefst vliegen we elkaar na 3 gin tonics lekker in de armen en hoe zet je de polonaise in als niemand mag volgen?
Wat je tegenwoordig steeds meer ziet is dat mensen een jaar na de trouwdatum het huwelijksfeest geven. Dan kun je toch dit jaar trouwen en samen jullie avontuur beginnen. En hoe leuk is het om je een heel jaar te kunnen verheugen op jullie feestje? Pak dan flink uit met verschillende barretjes, lichtletters, een DJ booth, lampionnen, slingers en bloemen.