Trouwen op een Boerderij

 

Hou je van een ongedwongen sfeer? Een bruiloft die deels binnen deels buiten afspeelt? Dan is trouwen op een boerderij wellicht iets voor jullie. Wanneer je trouwt op een boerderij kun je alle kanten op. Van een romantische bruiloft met veel rustieke en landelijke elementen of juist de hippe festival bruiloft waarbij een knalfeest centraal staat (lees dan vooral ook onze blog over De Festival Bruiloft). Wij als boerderij-bruiloft-experts helpen jullie graag op weg van het plannen van jullie landelijke bruiloft.

LOCATIE
De locatie is natuurlijk belangrijk. Er zijn tal van bruiloft locaties die een compleet pakket aanbieden om een trouwerij te organiseren; de ceremonie in sfeervolle stal, feesten onder de hooikap en daarna slapen in de B&B van de locatie. In dit geval zul je qua aankleding minder nodig hebben. Maar misschien ken of ben je wellicht iemand met een boerderij of landgoed waar jullie de bruiloft mogen houden. Dan komt er veel meer bij kijken om al je benodigde trouwmeubilair en decoraties bij elkaar te zoeken. Laat je dan net bij het goede adres zijn, wij bij Brisked helpen je graag met het stylen van jullie bruiloft. 

 

Foto:  A. Blake Photography

 

ROMANTIEK
Trouwen op een boerderij heeft iets ontzettend romantisch. Heerlijk landelijk en niet in een stijve zaal, met twee passen sta je in de natuur. Het mag een beetje rommelig en hoeft niet allemaal heel strak te zijn. Strobalen zijn stoelen, wijnvaten als statafel en een kruiwagen als plek voor het gekoelde bier. 

ZINK
Een element dat niet mag ontbreken op de boerderij bruiloft! Met zinken items kun je alle kanten op; een   melkbus   of een   zinken gieter   kun je gebruiken om een prachtig bloemstuk in te plaatsen. Deze kan je bij de entree zetten met een handgeschreven   welkomstbord   en later op de dag kun je de melkbus met bloemstuk makkelijk op andere plekken neerzetten als eyecatcher. Een melkbus zou eventueel ook als cadeau enveloppenbox kunnen dienen.
Je biertjes gekoeld houden? Stort een zinken   teil   of   kruiwagen   vol met ijs en leg daar flesjes frisdrank, bier of heerlijke sapjes in. Hebben jullie hele dorstige vrienden en familie? Dan hebben wij ook nog een   zinken badkuip   in de aanbieding.

 


DE BOERENSTAL
Een mooie stal is zo om te toveren tot een prachtige trouwlocatie. Hang lange doeken over het plafond samen met tientallen lampionnen in verschillende maten. Overdag kan hier de ceremonie plaatsvinden. Met onze rustieke donkere   backdrop en een mooi bloemstuk heb je een prachtig decor. Neem zelf plaats op één van onze ruime keus bruidszitjes, bijvoorbeeld onze roze vintage bank. Plaats een leuke vintage lessenaar voor de trouwabtenaar om daarachter plaats te nemen. 

Lang gedekte tafels en rijen klapstoelen maken er een knotsgezellig diner van. Plaats de tafels in een U-vorm, zo kunnen zoveel mogelijk mensen met elkaar kletsen. Gouden kandelaren her en der geplaatst en lange takken eucalyptus geeft de dinertafel de rustieke en toch classy sfeer die je zoekt. 

SPELLEN
Het fijne aan trouwen op een boerderij is dat je altijd genoeg ruimte hebt. Fijn om die ruimte goed te benutten en tussen alle bedrijven door eens ontspannen of juist zeer fanatiek spelletjes te spelen. Bij Brisked hebben we verschillende spellenpakketten; een erg leuk spellenpakket voor op de boerderij is ons XXL spellenpakket; alles in extra groot formaat. Bouw een Jenga toren van je eigen lengte of speel Mikado met 1 meter stokken.

Een ander erg leuk pakket is Oud Hollands Vermaak met onder andere de klassiekers: blikgooien, sjoelen en ringwerpen.
HOOIKAP
De hooikap is de ideale plek om een bar onder te bouwen. En laten wij nou net dé ideale bar daarvoor hebben. Onze   ronde bar   is ontzettend ruim en door de ronde vorm voor veel mensen toegankelijk om een drankje aan te bestellen of lekker aan te hangen. Plaats erboven in   lichtletters   de letters BAR en versier de hooikap verder met   prikkabels ,  vlaggenlijnen   en sfeervolle doeken.   Vuurkorfen   buiten zorgen voor nog meer sfeer én warmte. 


Foto:  A. Blake Photography


Wil je nog inspiratie en sfeerimpressies? Kijk dan ook in ons portfolio.