Verjaardagsfeest aankleden

Het organiseren van je verjaardagsfeest gaat verder dan alleen het uitnodigen van gasten en het serveren van taart. De juiste sfeer en aankleding spelen een belangrijke rol bij het creëren van een fantastisch feest! Of je nu een intiem diner bij kaarslicht of een grootschalig feest in gedachten hebt, hier zijn enkele tips om je verjaardagsfeest aan te kleden en de perfecte ambiance te creëren.  

BEDENK WAT JE WIL GA DOEN

Wat je op je verjaardag gaat doen, zet natuurlijk de toon voor de decoratie. Bedank daarom eerst wat je precies wilt doen! Je hoeft natuurlijk geen standaard zit-verjaardag te organiseren. Bij Brisked zijn we juist groot fan van feestjes waar iets gebeurd wat jij echt leuk vindt om te doen! Denk aan een picknick in de natuur, DIY-feestje met je beste vriendinnen, een Karaoke Extravaganza of doe zoals Thera deed en organiseer een Backyard Movienight! Uiteraard hoeft dit niet in je achtertuin, maar kan het ook gewoon binnen. 

THEMA

KLEURENSCHEMA

VERSIERING
TAFELDECORATIE

Heb je gekozen voor een verjaardagsdiner? Dan is het leuk om je tafel mooi aan te kleden! Trek alles uit de kast, zoals een mooi tafelkleed, chique servetten en je meest fancy servies en glaswerk. Heb je dit niet? No worries! Bij ons kun je voor een klein prijsje mooie servetten huren! Ook hebben we tof goud bestek wat je diner net wat feestelijker maakt. Wil je een wat stoerdere look? Dan is ons rustieke bestek ook heel leuk. Om wat sfeer te geven kun je een aantal kandelaren of waxinehouders neerzetten. Wij hebben mooie gouden, glazen of zilveren kandelaren in ons assortiment! Qua waxinehouders 

VERLICHTING

TAARTTAFEL & BORRELTAFEL

PHOTOBOOTH