Verjaardagsfeest aankleden

Het organiseren van je verjaardagsfeest gaat verder dan alleen het uitnodigen van gasten en het serveren van taart. De juiste sfeer en aankleding spelen een belangrijke rol bij het creëren van een fantastisch feest! Of je nu een intiem diner bij kaarslicht of een grootschalig feest in gedachten hebt, hier zijn enkele tips om je verjaardagsfeest aan te kleden en de perfecte sfeer te creëren. BEDENK WAT JE WIL GA DOEN

Wat je op je verjaardag gaat doen, zet natuurlijk de toon voor de decoratie. Bedank daarom eerst wat je precies wilt doen! Je hoeft natuurlijk geen standaard zit-verjaardag te organiseren. Bij Brisked zijn we juist groot fan van feestjes waar iets gebeurd wat jij echt leuk vindt om te doen! Denk aan een picknick in de natuur, High Tea, DIY-feestje met je beste vriendinnen, een Karaoke Extravaganza of doe zoals Thera deed en organiseer een Backyard Movienight! Uiteraard hoeft dit niet in je achtertuin, maar kan het ook gewoon binnen. 

VERSIERING

Als je hebt bedacht wat je wilt gaan doen, kun je beginnen met het bedenken wat je nodig hebt qua decoratie en versiering. Het is natuurlijk een feestje, dus vlaggetjes zijn altijd leuk! Check eens ons vlaggetjes assortiment, wellicht zit daar wel iets leuks tussen wat je kunt huren. Wij vinden de vaantjes of strookjes altijd erg feestelijk staan. Of voeg een kleurtje toe met onze terracotta strookjes vlaggenlijn. Om het nog feestelijker te maken, kun je ook wat lampionnen huren en deze ophangen. Dit is een duurzamer alternatief dan ballonnen en door ze te huren ben je al helemaal groen bezig. Je kunt bij ons losse lampionnen huren in verschillende kleuren, maar je kunt ook gelijk een lampionnenset huren. Om de boel af te maken en wat knusheid toe te voegen, is het ook leuk om lichtsnoeren of prikkabels op te hangen. Die zorgen voor een gezellig, festival sfeertje. Bij ons kun je prikkabels in verschillende lengtes huren. Daarnaast zijn ze ook te koppelen, zo heb je altijd genoeg!TAFELDECORATIE

Heb je gekozen voor een verjaardagsdiner? Dan is het leuk om je tafel mooi aan te kleden! Trek alles uit de kast, zoals een mooi tafelkleed, chique servetten en je meest fancy servies en glaswerk. Heb je dit niet? No worries! Bij ons kun je voor een klein prijsje mooie servetten huren! Ook hebben we tof goud bestek wat je diner net wat feestelijker maakt. Wil je een wat stoerdere look? Dan is ons rustieke of zwarte bestek ook heel leuk. Om wat sfeer te geven kun je een aantal kandelaren of waxinehouders neerzetten. Wij hebben mooie gouden, glazen of zilveren kandelaren in ons assortiment! Koop er gelijk een toffe kleur kaars bij om de look helemaal compleet te maken. Voor een extra gelaagde look is het ook tof om een placemat toe te voegen!


TAARTTAFEL & BORRELTAFEL

Zonder taart geen feest toch?! Om het taartmoment nog specialer te maken kun je er voor kiezen om ook hier wat aankleding en decoratie voor te huren. Denk aan etageres, glazen taartplateaus, houten taartschijven of zet je taart in deze toffe vintage taart display! Voor een tuinfeestje zou je ook nog onze wijnvatenbar kunnen huren en hier de taarttafel van maken. Dan heb je helemaal een eyecatcher staan! Heb je geen taart, maar bijvoorbeeld donuts? Dan is het tof om ze te presenteren aan een van onze donut-walls. Ben je niet zo van de taart of gebakjes? Dan is het natuurlijk ook leuk om borrelhapjes of kleine bakjes met snacks neer te zetten. Dit kan heel leuk gepresenteerd worden op een van onze buffetkarretjes.


SPELLETJES

Het spelen van spelletjes bindt samen en daarom is het super leuk om een aantal spellen neer te zetten als je wilt dat je gasten gezellig met elkaar optrekken. Je kan natuurlijk een aantal bordspellen neerzetten of iets als 30-seconds, maar onze XL Spellen zijn ook erg leuk om hiervoor te gebruiken! Jenga XL, Spijkerslaan en Sjoelen zijn op onze feestjes altijd een hit! Zijn er ook kinderen op de verjaardag? Dan is het ook leuk om voor hen een hoekje te maken waar ze bijvoorbeeld kunnen puzzelen, tekenen of spelletjes kunnen doen. Ook hier hebben we een aantal leuke spellen voor of huur een leuk hoekje, welke we speciaal voor kids hebben samen gesteld!


Foto Credits: Memories by Marleen, Guy Houben Weddings & Met Alle Liefde

ZITJES 

Als je hebt besloten om iets van een picknick, karaoke of backyard cinema te organiseren is het wel leuk om een aantal zitjes neer te creëren voor je gasten. Voor een picknick is het bijvoorbeeld leuk om een aantal perzische tapijten te huren en hierop een aantal kussens en poefjes neer te leggen. Huur een aantal kleine bijzettafeltjes erbij en je hebt gelijk een leuk sfeertje! Voor hogere zitjes kun je denken aan tapijten met daarbij een bankje en wat stoelen. Wil je de boel helemaal afstylen? Dan is het wellicht leuk om wat vazen met pampas te huren of een aantal vintage lampen neer te zetten!


Heb je aan de hand van dit artikel nog vragen? Of wil je hulp bij het stylen van je verjaardagsfeest? Stuur dan een mailtje naar verhuur@brisked.nl. We helpen je graag!