Married at first sight 2021 gestyled door Brisked!

 

Het seizoen van Married at first sight 2021 is een grote hit! Ruim 1.5 MILJOEN kijkers hebben gezien hoe er dit jaar 6 bruidsparen trouwen met een onbekende. Wij zitten er helemaal in, en niet alleen omdat wij alle 6 de ceremonies mochten stylen, maar ook omdat het zo leuk en warm wordt neergezet! Carlo Boszhard verbindt en brengt alles heel gezellig en luchtig, en het productie team van ITV Studios Netherlands weet de mooiste en grappigste beelden te vangen! Hilariteit met Rein en Danny met een paarden ritje op Kos, of Sylvia en Freddy in een oude fiat 500 dwars door Italie, wij kunnen elke week niet wachten tot het maandag of dinsdag 20.30 uur is! Op RTL 4 worden elke week 2 afleveringen uitgezonden, en wij smullen er van!

Wil je het terug kijken? Dat kun je doen op RTL XL of VIDEOLAND.

Voor alle bruidsparen mochten wij een setting opbouwen, en we hebben er voor gekozen om voor elke aflevering een andere look neer te zetten, met behulp van onze rentals en te gek bloemwerk. Onder naam van Brisked hebben Annette Aantjes van Gewoonuniekk en Joeke Verhoeven ons geholpen met de bruidsboeketten. Helaas is de getalenteerde Joeke gestopt met het verzorgen van bloemwerk, maar sinds kort versterkt Annette ons team en kun je via Brisked bij haar te gekke bruidsboeketten en ander bloemwerk bestellen! We namen voor elke opname dag een bakwagen vol decoratie en versiering mee om de trouwlocatie mee aan te kleden, zo konden we lekker uitpakken! Nieuwsgierig welke verhuur producten we hebben gebruikt voor de verschillende looks? Lees dan verder! 

 

 

LOOK 1 DANNY EN REIN 

Een stoere look voor de mannen, met veel houten elementen, een stukje Lane of love, en veel groen. Om het echt dat trouwgevoel te geven combineerden we dat met mooie witte bloemen in de stukken op de wijnvaten en aan de backdrop. De zwarte metalen lantaarns geven dat knusse warme sfeertje aan de mooie zaal bij Buitenplaats Amerongen. 

 

 

LOOK 2 MICK EN DAISY

Bij Slot Zeist kun je prachtig buiten trouwen, en dat deden Mick en Daisy dan ook met dat heerlijke weer! Een moderne twist op een romantische setting met veel droogbloemen, strakke witte backdrop en de pampas pluimen die je nu veel ziet. We maakten het witte houten welkomstbord op maat, zoals we dat ook voor jullie zouden kunnen doen! Een lange strakke witte loper maakte het geheel helemaal af. 

 

 

LOOK 3 LARS EN LIZZY 

Ook Lars en Lizzy trouwden binnen vanwege wisselvallig weer, maar daar merkte je niets van met deze liefdevolle en zachte aankleding in de trouwzaal van Buitenplaats Amerongen. Het prieel versierden we met mooie groene ruscus takken en op de vloer maakten we mooie "bloementuintjes" tussen de mooie grote witte lantaarns. Het geheel kreeg een extra softe touch door de perzische witte loper in het gangpad. 

 

 

LOOK 4 FREDDY EN SYLVIA 

Het stralende paar Freddy en Sylvia hadden een prachtige zonnige dag gekregen, en dus konden we de ceremonie voor hun buiten opbouwen bij Slot Zeist. De ronde metalen backdrop maakten we super mooi met heel veel bloemen, en ook de crossback chairs kregen een mooie lange bloemdecoratie. Witte doeken in de bomen, een lange witte loper in het gangpad, en een cute roze trouwbankje, en we waren er helemaal klaar voor! 

 

LOOK 5 BERT EN SUZAN  

Bert en Suzan trouwden in een van de prachtig gekrulde en met goud bekleden zalen van Slot Zeist. Juist daarom deden we subtiele, moderne en elegante toevoegingen, om dat nog een beetje extra te complementeren. De zuil met bloemen shinde eerst in de ontvangsthal, later in de trouwzaal als backdrop. Aan de stoelen van de gasten hingen we bloemdecoraties in verschillende zachte en stevige roze tinten en het glazen welkomstbord op de gouden schildersezel gaf een leuke touch bij binnenkomst. Door onze gouden spijlenstoelen te gebruiken kon je de super mooie achterkant van de jurk van Suzan mooi op beeld zien! 

 

 

LOOK 6 ARON EN MONIQUE

De romantische Aron en zijn aanstaande Monique zagen elkaar voor het eerst in deze zachte rustieke ceremonieopstelling. De crossback chairs geven hier een mooi landelijk effect, en in combinatie met onze nieuwe backdrop een rustig en zacht geheel. De boom versierden we met bloemwerk op de stam, en hangende lantaarns met kaarsen en nog meer bloemen. En de tekst van het liedje van hun eerste blind date gebruikten we weer op het brocante raam. Alles maakten we af met een mooi trouwbankje met bloemenguirlande en her en der nog meer toffe witte lantaarns

 

Credits: NT Visuals (look 1,2,3,5,6 en foto van Carlo Boszhard)  Flexmi fotografie  (look 4)