Verhuizing

Wij gaan verhuizen!

Ja ja, je leest het goed: Brisked gaat verhuizen! Al een tijdje zaten we een beetje krap in ons mooie pandje in Haastrecht. Na uren speuren op Funda en vele bezichtigingen hebben we nu het perfecte plekje gevonden! Wij zijn er superblij mee, want het biedt zoveel mogelijkheden om door te groeien en Brisked naar 'the next level' te tillen. Het ligt ook heerlijk centraal in Utrecht, vlakbij de snelweg, en dus ook gemakkelijk bereikbaar voor jullie!

Voorlopig zijn we nog druk bezig met slopen, klussen en opknappen. Eind maart/begin april hopen we ons hele assortiment te verhuizen, zodat we het komende trouwseizoen vanuit onze nieuwe plek kunnen starten.

ONS NIEUWE ADRES

Ringkade 4
3545 NK
Utrecht

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Als je spullen bij ons hebt gehuurd voor een datum na 3 april, dan mag je je spullen ophalen op ons nieuwe adres: Ringkade 4 in Utrecht. Huur je spullen voor 3 april? Dan kun je deze nog op ons oude adres ophalen aan de Provincialeweg Oost 13A te Haastrecht. Ook de komende open dagen en stylinggesprekken zullen nog op deze oude locatie plaatsvinden. 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE VERBOUWING

Hou je ook zo van verbouwingsprocessen? Check dan vooral zo nu en dan in op ons Instagram-account. We zullen daar veel foto's en filmpjes delen van de verbouwing. Je kunt ons hier volgen: @brisked_styledweddings

Vragen?

We snappen dat dit verhuisproces bij je wat vragen kan oproepen. Stel deze dan vooral! We beantwoorden ze graag. Je kan altijd mailen naar verhuur@brisked.nl of bellen/appen naar +31620418977