De Bohemian wedding

Melane
Categorie: Inspiratie
maandag 12 juni 2023

De boho bruiloft is al jaren een grote trend en deze lijkt ook nog lang niet uit de mode te raken. Intussen hebben we bij Brisked al menig bruiloft in boho sfeer mogen stylen en ook onze verhuur heeft de allerleukste boho items. Weten hoe je jouw bruiloft makkelijk in boho sfeer kan stylen, dan lees je hier hoe!

ROTAN

Je kan er op dit moment niet meer om heen; Rotan is hip. In je interieur maar ook zeker op je trouwdag zorgen rotan meubeltjes voor een fijne ongedwongen en bohemian sfeer. Bij Brisked kun je allerlei rotan items huren; wekelijks vinden voegen we weer nieuwe rotan parels toe aan onze collectie. Van de allerleukste bruidszitjes, kuipstoeltjes, lantaarns, tafels, krukjes en nog veel meer. Kijk vooral hier verder. 


 
BACKDROP

Sinds kort hebben wij een nieuwe backdrop; de bamboe backdrop. Deze past perfect in de boho style. Style deze af met een macrame of een kanten gordijn. Helemaal leuk om voor deze backdrop plaats te nemen in een van onze rotan bankjes. 
Een andere backdrop welke het heel goed doet in de bohostyle is de hexagon backdrop, deze hebben we in het goud en zwart. Mooi in zijn eenvoud waardoor het niet veel verdere styling nodig heeft; een bos eucalyptus of olijftakken staan al prachtig. Maak naar de backdrop een pad van verschillende perzische tapijten. We hebben hier een complete set van genaamd Bohemian Festival. Handig, dan heb je alles in één pakket.
Gaan jullie echt voor die seventies hippie sfeer? Dan zouden jullie onze tipi ook als backdrop kunnen gebruiken. Deze is los te huur maar ook als complete set inclusief groot kleed, kussens en schapenvachtjes. 
KLEDEN/TAPIJTJES

Boho staat bekend om de bonte kleden en kussens, en laten wij daar bij Brisked nu volop keus in hebben. Combineer verschillende perzische tapijten met rotan kleden en kussens voor die leuke hippielook. Wil je een gezellig zithoekje maken meng dan verschillende stijlen stoelen en bankjes met elkaar, bijvoorbeeld rotan stoelen, met een vintage bankje en leren poefjes. Ons Boho Zitje is een complete zithoek die wij al helemaal voor je uitgezocht hebben. Deze is enkel bij Brisked te huur!
TAFEL STYLING

Bij tafel styling denk je waarschijnlijk direct aan het diner. Maar op een trouwdag zijn er nog meer tafels die je leuk kunt aankleden. De tafel waar de taart op wordt aangesneden of de tafel voor het gastenboek of de enveloppenbox bijvoorbeeld. Je kan dit super leuk presenteren op onze wijnvaten-met-oude-deur-bar. Leg hier een boomschijf top voor de presentatie van de bruidstaart of de enveloppebox. Samen met wat lantaarns een leuk tekstbord op een kleine ezel... 

 
 
 
BOTANICAL

Bloemen , pluimen en planten kunnen eigenlijk niet ontbreken op de boho bruiloft. Hoe meer hoe beter! Denk vooral aan grote pampas pluimen, een weelderig bruidsboeket, bloemenkransen, eucalyptus, olijftakken. In onze verhuur shop kun je bij je bestelling ook eucalyptus en olijftakken bestellen. Hiermee kun je de backdrop aankleden of een welkomstbord versieren. Wil je meer bloemen? Onlangs hebben wij een fantastische bloemiste in dienst genomen die voor onze bruidsparen de mooiste bloemcreaties maakt. Wil je meer informatie over bloemstukken, bruidsboeketten, gangpaddecoratie stuur ons dan vooral een mail

 
 

Over de auteur


Meer blogs


0 reacties