Married at first sight - gestyled door Brisked!

Melane
Categorie: Inspiratie
maandag 12 juni 2023

Het seizoen van Married at first sight 2022 is nu al een grote hit! Ruim 1 MILJOEN kijkers hebben gezien hoe de eerste stellen zijn gematched en getrouwd, en wij waren er bij! Wij zitten er helemaal in, en niet alleen omdat wij alle ceremonies mochten stylen, maar ook omdat het zo leuk en warm wordt neergezet! Carlo Boszhard verbindt en brengt alles heel gezellig en luchtig, en het productie team van ITV Studios Netherlands weet de mooiste en grappigste beelden te vangen! Wij kunnen elke week niet wachten tot het dinsdag 20.30 uur is!

Wil je het terug kijken? Dat kun je doen op RTL XL of VIDEOLAND.

Voor alle bruidsparen mochten wij een setting opbouwen, en we hebben er voor gekozen om voor elke aflevering een andere look neer te zetten, met behulp van onze rentals en te gek bloemwerk. Onder naam van Brisked hebben Annette Aantjes van Gewoonuniekk en Joeke Verhoeven ons geholpen met de bruidsboeketten. Helaas is de getalenteerde Joeke gestopt met het verzorgen van bloemwerk, maar sinds kort versterkt Annette ons team en kun je via Brisked bij haar te gekke bruidsboeketten en ander bloemwerk bestellen! We namen voor elke opname dag een bakwagen vol decoratie en versiering mee om de trouwlocatie mee aan te kleden, zo konden we lekker uitpakken! Nieuwsgierig welke verhuur producten we hebben gebruikt voor de verschillende looks? Lees dan verder! 

 


 

Looks 2022

LOOK 1

Slot Zeist heeft het allemaal, een prachtig entree, de mooiste plafonds en de tofste kroonluchters, jullie gasten zullen onder de indruk zijn van de mooie zalen en het prachtige terrein. Voor deze zaal hebben we gekozen voor een rustige, maar frisse look. Moderne elementen zoals de Hexagon backdrop, maken er een moderne klassieke look van. Verder gingen we los met olijf, voor een touch of green op alle beelden! Onze crossback chairs maakte de look helemaal af. 

 


 

LOOK 2

Voor de tweede look hebben we van alles uit de loods getrokken. Bij Buitenplaats Amerongen mochten we een gezellige, knusse sfeer neerzetten met veel verschillende soorten zitjes. Zo gebruikten we veel rotan items, zoals de flower chairs, lounge stoeltjes en pauwenstoelen. Voor de backdrop gebruikten we onze pink panels in combinatie met veel pampas-pluimen. De jute loper en rotan lantaarns in het gangpad brachten alles bij elkaar. 

 

 

LOOK 3 

Ook voor de derde look waren we bij Buitenplaats Amerongen! Voor deze look hingen we slingers van klim-op door de ruimte, met daaraan witte lampionnen. De gasten van de bruiloft zaten op onze houten klapstoelen. Alleen maar houten klapstoelen vonden we wat standaard en daarom besloten we op de eerste twee rijen onze toffe kerkbanken neer te zetten. In het gangpad legde we een klassieke, witte loper met daarnaast houten kratjes met bloemen erop. Om nog een statement toe te voegen aan de look hebben we aan het begin van het gangpad onze witte, houten zuilen neergezet met een prachtig bloemstuk. 

 

LOOK 4

Een zee van bloemen! Wat was dit een heerlijke look om te maken! Hier waren de bloemen echt de showstopper en hielden we het verder simpel met de overige stylingitems. Zo kozen we voor onze (populairste) houten backdrop met een luchtig wit doek. Het witte, klassieke trouwbankje stak mooi af en bood zo de perfecte achtergrond voor het bloemstuk achter de bank. Een vintage lessenaar voor de BABS, crossback chairs voor de gasten en voila: de weelderige, vierde look was klaar.

 

 

 

LOOK 5 

Voor deze laatste, vijfde look creërde Thera iets wat ze nog nooit eerder had gedaan. Aan een helft van onze ronde backdrop maakte ze een heuze shopstopper van pampas. Het roze, velvet trouwbankje paste hier perfect bij met de zachte vormen. Voor de BABS zette we onze gouden lessenaar neer, welke goed paste bij de glamour van de ruimte bij Slot Zeist. Aan de stoelen van de locatie knoopte we kleine boeketjes van pampas en eucalyptus. Om de look helemaal af te maken zette we aan het begin van de zaal twee zuilen neer met daaraan pampas-stukken. 

 


Credits: Alle foto's zijn gemaakt door de fantastische Nander van Wijk van NT Visuals. Zoek je nog een trouwfotograaf? Neem dan zeker een kijkje op zijn website!


 

Looks 2021

LOOK 1 DANNY EN REIN 

Een stoere look voor de mannen, met veel houten elementen, een stukje Lane of Love, en veel groen. Om echt dat trouwgevoel te geven combineerden we het met mooie witte bloemen in de stukken op de wijnvaten en aan de backdrop. De zwarte metalen lantaarns geven dat knusse warme sfeertje aan de mooie zaal bij Buitenplaats Amerongen. In het gangpad maakten we een loper van tapijtjes en buiten zette we een mooi, houten welkomstbord neer om de gasten te verwelkomen!

 

 

LOOK 2 MICK EN DAISY

Bij Slot Zeist kun je prachtig buiten trouwen, en dat deden Mick en Daisy dan ook met dat heerlijke weer! Een moderne twist op een romantische setting met veel droogbloemen, strakke, witte driehoek backdrop en veel pampas pluimen. Mick & Daisy zaten op rotan flower chairs en de gasten op de houten klapstoelen. We maakten het witte houten welkomstbord op maat, zoals we dat ook voor jullie zouden kunnen doen! Een lange strakke, witte loper maakte het geheel helemaal af. 

 

 

LOOK 3 LARS EN LIZZY 

Ook Lars en Lizzy trouwden binnen vanwege wisselvallig weer, maar daar merkte je niets van met deze liefdevolle en zachte aankleding in de trouwzaal van Buitenplaats Amerongen. Het prieel versierden we met mooie groene ruscus takken en op de vloer maakten we mooie "bloementuintjes" tussen de mooie grote witte lantaarns. Het geheel kreeg een extra softe touch door de perzische witte loper in het gangpad. We voegden houten elementen toe door de houten klapstoelen, vintage lessenaar en het welkomstbord. 

 

LOOK 4 FREDDY EN SYLVIA 

Het stralende paar Freddy en Sylvia hadden een prachtige, zonnige dag gekregen, en dus konden we de ceremonie voor hun buiten opbouwen bij Slot Zeist. De ronde, metalen backdrop maakten we super mooi met heel veel bloemen. Ook de crossback chairs kregen een mooie, lange bloemdecoratie. Witte doeken in de bomen, een lange witte loper in het gangpad, een roze trouwbankje en we waren er helemaal klaar voor! 

 

 

LOOK 5 BERT EN SUZAN  

Bert en Suzan trouwden in een van de prachtig gekrulde en met goud bekleede zalen van Slot Zeist. Juist daarom voegde we subtiele, moderne en elegante toe om dit extra te complementeren. De zuil met bloemen shinde eerst in de ontvangsthal, later in de trouwzaal als backdrop. Aan de stoelen van de gasten hingen we bloemdecoraties in verschillende zachte en stevige, roze tinten en het glazen welkomstbord op de gouden schildersezel gaf een leuke touch bij binnenkomst. Door onze gouden spijlenstoelen te gebruiken kon je de achterkant van de Suzans jurk mooi op beeld zien! 

 

 

LOOK 6 ARON EN MONIQUE

De romantische Aron en zijn aanstaande Monique zagen elkaar voor het eerst in deze zachte, rustieke ceremonieopstelling. De crossback chairs geven hier een mooi landelijk effect. Dit in combinatie met onze backdrop van kerkramen zorgde voor een rustig en zacht geheel. De boom versierden we met bloemwerk op de stam, hangende lantaarns met kaarsen en nog meer bloemen. De tekst van het liedje van hun eerste blind date gebruikten we op het brocante raam. Alles maakten we af met een mooi trouwbankje met bloemenguirlande en her en der nog meer toffe witte lantaarns

 

 

Credits: NT Visuals (look 1,2,3,5,6 en foto van Carlo Boszhard)  Flexmi fotografie  (look 4)

Over de auteur


Meer blogs


0 reacties