Adviesgesprek

Gaan jullie binnenkort trouwen, maar komen jullie er nog niet helemaal uit met de styling? Dan komt Brisked to the rescue! We helpen jullie graag verder via een adviesgesprek! Lees hieronder wat dit gesprek precies inhoudt en hoe we te werk gaan! 


Fotocredits: Anna Wiltenburg

Hoe gaan we te werk? 

Als je een gesprek bij ons hebt geboekt, is het natuurlijk handig om te weten hoe dit proces verder in zijn werk gaat! We volgen de volgende stappen:

VOORBEREIDING

Super leuk dat jullie bij ons langs willen komen voor het gesprek! Als je een datum bij ons hebt geboekt is het handig dat jullie je enigzins voorbereiden op dit gesprek. Voor ons is het fijn als jullie alvast door ons assortiment hebben gekeken op de website, zodat jullie een idee hebben van welke items of stijl jullie leuk vinden. Denk ook alvast samen na over de sfeer die jullie op jullie bruiloft willen. Hiervoor is Pinterest een bron van inspiratie! Zoek een aantal plaatjes op welke jullie inspireren, een stuk of 8 is meer dan genoeg! Bewaar deze op je telefoon, zodat je ze tijdens het gesprek aan ons kunt laten zien. Als laatste is het handig om wat foto's te hebben van de locatie waar jullie gaan trouwen en deze mee te nemen. Dan krijgen wij een goed beeld van hoe de ruimte(s) eruit zien! That's it qua voorbereidingen! 


HET GESPREK

Tijdens het gesprek bespreken we binnen een uurtje alle aspecten van jullie dag! We nemen alles door, van jullie ceremonie, taart en toast tot het feest. We lopen dan ook een rondje door onze loods, jullie kunnen dan voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een bankje, stoelen voor de gasten en een backdrop. Dit nemen wij dan mee in het maken van de offerte, mocht iets niet beschikbaar zijn dan zullen we iets soortgelijks toevoegen. We bespreken jullie voorkeuren qua kleuren; stijl en, als jullie bloemen willen, welke bloemstukken dan belangrijk zijn. Na het gesprek kunnen jullie weer lekker naar huis en gaan wij aan de slag voor jullie met het bedenken van een toffe look!


OFFERTE & MOODBOARD

Na ons gesprek krijgen jullie binnen uiterlijk 2 weken een offerte en persoonlijk moodboard toegestuurd. Hierin kunnen jullie alles terugvinden wat we besproken hebben en is te zien hoe alles uiteindelijk bij elkaar komt in het moodboard! Op de offerte is ieder item los te zien, inclusief de prijs. Zo weet je goed waar de kosten in gaan zitten en kunnen jullie samen beslissen wat wel of niet belangrijk voor jullie is. 


BELAFSPRAAK VOOR AANPASSINGEN

In het mailtje met de offerte en het moodboard vinden jullie ook een datum voor een belafspraak. Tijdens deze belafspraak bespreken we het plan wat wij jullie hebben opgestuurd. Is het wat jullie ervan verwacht hadden? Hadden jullie nog aanpassingen/wijzigingen? Dit zijn allemaal aspecten die we tijdens ons belletje doornemen. Na het belletje maken we de aanpassingen in de offerte en sturen we de geupdatete offerte weer naar jullie toe.  


LAATSTE DETAILS VIA MAIL

Hebben jullie na de laatste offerte nog aanpassingen? Dan mogen jullie dit via de mail aan ons laten weten, dan passen wij dit nog (eenmalig) voor jullie aan. Zijn jullie helemaal akkoord met het huidige plan? Dan maken wij de offerte definitief en sturen wij jullie een factuur op.


ONTVANGSTPAKKETJE

Zodra het plan definitief is geworden ontvangen jullie van ons een pakketje opgestuurd! Het is natuurlijk wel zo handig dat jullie weten hoe jullie alles leuk neer kunnen zetten, zodat de stijl helemaal mooi uitkomt. In dit pakket vind je dan ook een uitgebreid stappenplan voor jullie bruiloft, een check list, handige tips én een leuke goodie! Daarnaast zit in het pakketje ook een geprinte versie van de offerte en het moodboard. Zo heb je alles bij elkaar gebundeld, super handig voor tijdens de grote dag zelf! Prijs + wat ontvang je dan? 

De kosten voor de adviestraject zijn €385. Je ontvangt na je reservering een factuur welke voor het gesprek betaald dient te zijn. Hiervoor ontvang je de volgende dingen:

  • Gesprek van 1 uur
  • Op maat gemaakte offerte
  • Persoonlijk moodboard
  • 2 revisierondes
  • Pakket met daarin een uitgewerkt plan van onze stylisten, offerte, moodboard, checklist en een kleinigheidje als bedankje vanuit ons!

Voorwaarden

Er zijn een aantal belangrijke punten die jullie moeten weten voordat we een gesprek aangaan.

  1. We willen jullie plan met liefde en aandacht kunnen maken. Daarom nemen we enkel gesprekken aan waarvan de bruiloft maximaal nog twee maanden weg is.

  2. Dit gesprek is enkel bedoeld voor bruidsparen die zelf hun bruiloft gaan stylen. Wij komen de bruiloft dan ook niet voor je op- en afbouwen. 

  3. Omdat dit geen styling betreft, zijn de verhuurlevertijden van kracht. Dit betekent dat jullie spulletjes de eerste werkdag voor jullie bruiloft worden geleverd en de eerste werkdag na jullie bruiloft weer worden opgehaald. Jullie dienen dit zelf te overleggen met de locatie of dit mogelijk is. Als jullie de spullen zelf willen ophalen en terugbrengen, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Jullie komen ze dan de eerste werkdag voor de bruiloft halen op Ringkade 4 en brengen ze de eerste werkdag na de bruiloft weer terug,

  4. Bloemen zijn af te nemen in overleg met onze bloemiste. Meestal is er plaats in haar agenda, maar dit moeten wij eerst even checken. Als dit niet het geval is, zullen we dit bij het adviesgesprek direct aangeven. 


Data

We hebben een aantal datums gereserveerd waarop deze adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Momenteel zitten we in het hoogseizoen en staan er geen data open voor adviesgesprekken. 


Op deze data zijn onze drie hoofdstylistes aanwezig om jullie te helpen! We hebben voor ieder tijdsblok ruimte voor 3 koppels. Kun je niet op 1 van deze data? Stuur dan een mailtje naar styling@brisked.nl. Dan kijken we naar de mogelijkheden!

Reserveer een plekje

Enthousiast geworden? Leuk! Reserveer dan hier een plekje.